Helpdesk

Het ECW deelt een helpdesk met PAW . Alle vragen die je hebt over de warmtetransitie binnen jouw gemeente kun je hier stellen. Wij zorgen ervoor dat jouw vraag door de juiste persoon wordt beantwoord. 

Welke vragen kan ik stellen?

Voor alle vragen, maar ook ideeën kun je terecht bij de adviseurs van het ECW. Bijvoorbeeld als je meer wilt weten over het gebruik van de Startanalyse of voor vragen over de aanpak van een lokaal warmtenet.  
Soms kunnen we de vraag direct beantwoorden. Bij complexe vragen is er wat meer tijd nodig omdat er bijvoorbeeld vanuit meerdere expertises naar de vraag gekeken wordt.  

Kennis en ervaringen delen

Bij de beantwoording van vragen kijken we ook hoe we er zoveel mogelijk gemeenten mee kunnen helpen én hoe we onze dienstverlening steeds kunnen aanpassen en ontwikkelen. Zo zijn bijvoorbeeld de factsheet Infraroodpanelen en de Praktijktips voor lokale warmtenetten ontwikkeld op basis van vragen die aan ons gesteld worden. 

Met jouw vraag help je dus niet alleen jouw gemeente vooruit, maar kunnen wij er ook voor zorgen dat we kennis en ervaring met zoveel mogelijk gemeenten delen. 

Stel je vraag
 

Cookie-instellingen